Γλώσσα - Greek  

NECON SALMOIL

Πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες (βασισμένες σε κλινικές μελέτες σε οικόσιτα ζώα) έχουν αποδείξει με βεβαιότητα τα ευεργετικά αποτελέσματα των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων στην υγεία του δέρματος, τις αρθρώσεις, στα νεφρά, καθώς και στη βελτίωση της γνωστική απόδοση. 
Ως εκ τούτου, όλο και περισσότερες τροφές για σκύλους και γάτες , έχουν εμπλουτιστεί με ακόρεστα λιπαρά οξέα, παρόλο που η διαδικασία παραγωγής, και η ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία επεξεργασίας, μπορεί να μειώσει τις βιολογικές τους ιδιότητες. 
Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε το Salmoil: αγνό λάδι σολομού Νορβηγίας (από πιστοποιημένους προμηθευτές) φυσική πηγή των ωμέγα 3, εμπλουτισμένη με πολύτιμα φυτικά έλαια. Για να ενισχυθούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα, το Salmoil έχει εμπλουτιστεί με αντιοξειδωτικές ουσίες (όπως η βιταμίνη Ε, βήτα-καροτίνη και ένα μοναδικό μείγμα φυτικών εκχυλίσματων από δεντρολίβανο, κουρκουμά, εσπεριδοειδή, γαρύφαλλο)  και οργανικό ψευδάργυρο με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα, πολύ σημαντικό για την υγεία της επιδερμίδας.
Το Salmoil δεν περιέχει συντηρητικά, συνθετικές  χρωστικές και ορεκτικά. Η διάρκεια ζωής είναι εγγυημένη με τη χρήση φυσικών εκχυλισμάτων τοκοφερολών από φυτικά έλαια.

SALMOIL & OMEGA 3
Τα Ωμέγα-3 είναι μια οικογένεια ακόρεστων λιπαρών οξέων μακράς αλύσου (αποτελούμενα από 18 έως 22 άτομα Άνθρακα).
Ονομάζονται επίσης «ουσιώδη λιπαρά οξέα», έρχονται δε να καλύψουν μια πιθανή ανεπάρκεια στη διατροφή που μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργίες σε ορισμένες φυσιολογικές δραστηριότητες.
 Τα μέλη της οικογένειας ωμέγα 3 είναι:


• Άλφα-λινολενικό οξύ (από το οποίο είναι πλούσιο το έλαιο λιναρόσπορου και το έλαιο Καμελίνας )
• EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και DHA (docosaesaenico οξύ): είναι πλούσια το έλαιο ψαριών.

ΛίσταΠλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: