Γλώσσα - Greek  

ATLETIC DOG

Σκυλοτροφές σχεδιασμένες να καλύψουν τις ανάγκες των σκύλων αθλητών, κυνηγόσκυλων, εργασίας, εκθέσεων και αγώνων. Βασισμένη στα τριάντα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο διατροφής σκύλων, το 2005 η οικογένεια Conforti  ίδρυσε την Necon Pet Food και δημιούργησε το εμπορικό σήμα Atletic Dog . Αυτό το σήμα αρχικά στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων διατροφής, ειδικά σχεδιασμένα και φορμουλαρισμένα  για να καλύψουν τις ανάγκες των σκύλων εργασίας και αγώνων .  Η εμπειρία μας στους σκύλους αγώνων και η τεχνογνωσία μας όταν πρόκειται για τις ανάγκες τους , αντιπροσωπεύουν για μας θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία της σειράς τροφών Atletic dog, διευρύνοντας το φάσμα των προϊόντων μας στον κατάλογό μας. Η παρούσα  σειρά προϊόντων μας,  προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων διατροφής που παρασκευάζονται σύμφωνα με τις διαφορετικές  διατροφικές ανάγκες των σκύλων. Έτσι, τα προϊόντα μας είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες του ανταγωνισμού των σκύλων εργασίας που συμμετέχουν σε στις μεγαλύτερες διοργανώσεις  , καλύπτοντας από τα πιο καθιστική σκυλιά του καναπέ , έως τα πιο ευαίσθητα σκυλιά που χρειάζονται μια εξειδικευμένη διατροφή.  Προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες ,με μια αποκλειστική επεξεργασία κατάλληλη για τη διατήρηση των θρεπτικών αξιών και η συνεχής τεχνολογική ενημέρωση και έρευνα κάνουν τα προϊόντα της  Atletic dog , την ιδανική λύση στην αναζήτηση για την κορυφαία ποιότητα διατροφής  , για το δικό σου σκύλο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ισορροπημένη διατροφή και μελετημένα για να δώσουν ότι καλύτερο και υγιεινότερο στα τα σκυλιά μας . Τα προϊόντα μας είναι εμπλουτισμένα με:

Aglio Το σκόρδο είναι το καλύτερο αντιοξειδωτικό που βρίσκεται στη φύση, βολβός πλούσιος σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες. Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό των ελεύθερων ριζών, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και του οξειδωτικού στρες. Μεταξύ των βασικών ιδιοτήτων του σκόρδου διακρίνονται: η αντισηπτική και βακτηριοκτόνος δράση σε σχέση με  ήπια αντιβιοτική δυνατότητα ,οι  ισχυρές εντομοαπωθητικές ιδιότητες και μια σημαντική δράση κατά των εντερικών παρασίτων. Επίσης είναι καρδιοτονωτικό και βοηθά τον καθαρισμό των του κυκλοφορικού συστήματος.
 

L-Carnitina Η Καρνιτίνη διεγείρει και επιταχύνει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων στα κύτταρα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο γρήγορα για την παραγωγή ενέργειας. Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της κόπωσης


Colina Cloruro Η Χλ. χολίνη είναι το α’ συστατικό των λιπιδίων που αποτελούν την κυτταρική μεμβράνη. Η τελευταία συμμετέχει στη μεταφορά των θρεπτικών ουσιών μέσα και έξω από τα κύτταρα και στη διαδικασία της απορρόφησης των βιταμινών liposolubili. Η χολίνη και τα παράγωγά της συμμετέχουν σε ένα θετικό τρόπο βελτιώνοντας διάφορες μεταβολικές δραστηριότητες.


Glucosamina Η γλυκοσαμίνη είναι μία ουσία που παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό, μαζί με θειική χονδροϊτίνη είναι υπεύθυνοι για την πιο ελαστική διατήρηση των χόνδρων των αρθρώσεων. Σε μεγάλης ηλικίας σκυλιά σε σκύλους με έντονη αθλητική δραστηριότητα η παραγωγή αυτών των ουσιών είναι μικρότερη από την πραγματική προκαλώντας την ανάγκη για ενίσχυσή της.


Lieviti Τα προϊόντα ζύμης είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, ένζυμα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία. Εκτός από την ευεργετική επίδραση στα έντερα  έχουν σημαντικές ηπατοπροστατευτικές ιδιότητες, απαραίτητη για τη διατήρηση υγιούς του συκωτιού που θεωρείται ο κινητήρας του σκύλου.


Condroitin solfato Η θειική χονδροϊτίνη είναι ένα σημαντικό δομικό συστατικό του χόνδρου, μια σημαντική συμβολή στη δημιουργία χόνδρου πιο ανθεκτικού στη συμπίεση. Στους σκύλους που υπόκεινται σε μια έντονη άσκηση είναι απαραίτητο να προβλεφθεί η ενσωμάτωση της θειικής χονδροϊτίνης σε συνδυασμό με γλυκοζαμίνη, προκειμένου να ανακόψει την πίεση που υφίστανται οι αρθρώσεις.


Pesce Το ψάρι είναι μια πολύτιμη πηγή των ωμέγα. Ωμέγα-3 και ωμέγα 6 λιπαρά οξέα που δεν παράγονται από το σώμα και ως εκ τούτου τα οφέλη τους είναι συγκρίσιμα μόνο με την η δίαιτα. Αυτά τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και συμβάλλουν στην μη  γήρανση του  οργανισμού. Βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος

ΛίσταΠλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: