Γλώσσα - Greek  

NECON

 Η Necon Pet Food ιδρύθηκε το 2005. Επιδιώκοντας πάντα  την έρευνα και την ανάπτυξη με στόχο την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας τροφών σκύλων.                                                                                                                                     

 Στον απόηχο της επιτυχίας της γραμμής των τροφών Atletic dog, ιδίως στο χώρο των σκύλων εργασίας . Σε συνεργασία με κτηνίατρους , διατροφολόγους – δεσμευτήκαμε να αναπτύξουμε νέες σειρές «ανώτατου» επιπέδου τροφών , που παρασκευάζονται σύμφωνα με τις τρεις αρχές: 1. Απλή συνταγή 2. Ποιότητα των πρώτων υλών 3. Το γνώρισμα που μας διακρίνει : η διπλή επεξεργασία με τελείωμα της παραγωγικής διαδικασίας εν ψυχρώ ,  που συνδυάζει τη  χειροποίητη ποιότητα παραγωγής , με την τεχνολογική καινοτομία. Απλή συνταγή: Πρωτίστως, εμείς-στη Necon-επιλέγουμε να αποφεύγουμε τη χρήση μη-διατροφικών ή μη λειτουργικών συστατικών: τα προϊόντα μας δεν περιέχουν χημικά ορεκτικά ούτε χρωστικές τροφίμων. Επιπλέον, όταν φτάσαμε στην επιλογή συστατικών, βασιστήκαμε στη φύση , που μας καθοδηγεί μέσα από την απλότητά της. Οι συνταγές μας περιέχουν  λίγα αλλά κορυφαίας ποιότητας υλικά , ικανά να ανταποκριθούν πλήρως στις διατροφικές ανάγκες των σκύλων

 Το μόνο μυστικό μας έγκειται στην λαχτάρα μας να αποκαλυφτεί πλήρως το περιεχόμενο των προϊόντων μας σε σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ότι φτιάχνεται από απλά και φυσικά συστατικά, κατορθώνοντας να δώσει ζωή σε κάτι εξαιρετικό. Ποιότητα των πρώτων υλών: προσεκτικά επιλεγμένοι προμηθευτές, κορυφαία ποιότητα των πρώτων υλών που έχουν μεταποιηθεί με ικανότητα και πάθος. Επεξεργασία σε μονάδα παραγωγής μας, εφαρμόζοντας μεθόδους που αποσκοπούν στη διασφάλιση των διατροφικών αξιών. Διπλή επεξεργασία με ψυχρό τελείωμα: η αποκλειστική διαδικασία παραγωγής , που σχεδιάστηκε από εμάς - στη Necon Pet Food - μας επιτρέπει να παρακολουθούμε συνεχώς την διαδικασία της παραγωγής του προϊόντος λόγω της συνεχούς παρουσίας των τεχνικών μας ,  κατά μήκος όλου του κύκλου παραγωγής. Έχουμε μάθει να επεξεργαζόμαστε επιλεκτικά τα συστατικά , υποβάλλοντάς τους σε παραγωγή ελεγχόμενης θερμότητας και παραγωγικές θεραπείες: 
Άμυλο και υδατάνθρακες επεξεργάζονται σε ειδικές θερμοκρασίες με στόχο τη βελτιστοποίηση της ζελατινοποίησης και την πέψη του αμύλου. Πρωτεΐνες και τα λίπη επεξεργάζονται σε μια χαμηλότερη θερμοκρασία έτσι ώστε να αποφεύγετε η καταστροφή τους μειώνοντας τη βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών που θα προκύψουν κατά το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες. 

Necon Zero Grain Το καινοτόμο μονοπρωτεϊνικό  χωρίς δημητριακά προϊόν ,  έρχεται σε 3 εκδόσεις: «Puppy» με ψάρι, μπιζέλια και κουκιά, «Συντήρηση» με το χοιρινό, μπιζέλια και κουκιά και «SENSIBLE» με σολομό, μπιζέλια και κουκιά, δημιουργήθηκε από κτηνιάτρους και χρησιμοποιεί καινοτόμα συστατικά προκειμένου να αντικαταστήσει τα δημητριακά.

Necon Superpremium χωρίς γλουτένη : 5 τύποι  που συνοδεύουν το σκυλί σας θετικά από το στάδιο της ανάπτυξης, σ’ όλο του το ταξίδι προς την  «ωριμότητα», συμπεριλαμβανοντας δίαιτες όπως : “Delicato Menù di Mare” και “Gustosa” συνταγή με κρέας άγριου ελαφιού και πατάτα κατάλληλο για άτομα με δύσκολο και ευαίσθητο εντερικό σωλήνα

Necon Pet Food:  Συνδυασμός χειροποίητης ποιότητας & καινοτομίας.

ΛίσταΠλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: